Woning kopen

Uw eerste hypotheek zal niet de laatste zijn.

De juiste begeleiding

Maar bij uw hypotheek komt er veel op u af en moet u desondanks verstandige keuzes maken. VERITAS begeleidt kopers al sinds 1996 in het gehele proces: van het eerste moment dat u een geschikte woning gevonden heeft tot zo lang als u de hypotheek heeft. 

Ook al heeft de overheid diverse maatregelen doorgevoerd die uw mogelijkheden beperken: er valt nog veel te kiezen. VERITAS werkt met alle geldverstrekkers samen en kent de kleine regeltjes als geen ander: zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Voordeel advies!

VERITAS heeft een samenwerkingsverband met TAXATIEPUNT. VERITAS verstrekt de opdracht en u heeft binnen 5 werkdagen het rapport in huis. Het rapport voldoet aan alle eisen die de hypotheekbank stelt. 

Op onze advies- en bemiddelingskosten ontvangt u 15% korting op het standaard tarief van   € 2.000. U betaalt als starter totaal € 1.700 (advieskosten € 1.050 en aan bemiddelingskosten € 650). U profiteert als geen ander van een ervaren deskundige die het gehele proces van onderhandeling tot notarisakten als geen ander kent en u begeleid zolang u de hypotheek heeft.

278All-in

Voordeel advies

  • 15% korting op het standaard tarief van € 2.000
  • Als starter totaal € 1.700
  • Ervaren deskundige tijdens gehele proces van onderhandeling
  • Begeleiding zolang u de hypotheek heeft