Wie zijn wij?

Veritas – Voor alle zekerheid

Veritas is een financieel adviesbureau gevestigd in Middelburg. Met een specialisatie in hypotheken, bieden wij al ruim 25 jaar betrouwbaar en deskundig advies aan particulieren en bedrijven.

Onze missie is om klanten te helpen bij het realiseren van hun financiële doelen en dromen. Wij streven naar een persoonlijke aanpak, waarbij we luisteren naar de behoeften en situaties van onze klanten. Onze ervaren adviseurs staan klaar om praktische en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de financiële doelstellingen van onze klanten.

Veritas Middelburg

Transparant en betrouwbaar

Bij Veritas Middelburg geloven we in transparantie, integriteit en vertrouwen. Onze kernwaarden vormen de basis van ons bedrijf en worden weerspiegeld in al onze diensten. We streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op open communicatie en wederzijds begrip.

Bij Veritas kun je rekenen op eerlijk en onafhankelijk advies, gebaseerd op grondige analyses en inzichten. Of het nu gaat om het kopen van een huis, het verkrijgen van een hypotheek, of het afsluiten van een verzekering, wij staan klaar om jou op een betrokken en persoonlijke manier te begeleiden.

Bezoekadres

Punt 9
4332 AB Middelburg
tel: 0118651122
info@veritasmiddelburg.nl

KVK: 22039124

Veritas Middelburg staat ingeschreven bij de AFM onder vergunningsnummer 12008039