Hypotheken

Een hypotheek die bij u past

U heeft ’t gevonden: het huis dat voldoet aan uw wensen en waarin u zich prettig voelt. Binnenkort woont u er. Nu moet u nog de laatste zaken regelen. Met als allerbelangrijkste de financiering. Net als bij uw eigen huis weet u precies wat u wilt. Een hypotheek die bij ú past. Veritas biedt u een hypotheek met volop ruimte om uw eigen keuzes te maken en voldoende financiële speelruimte om lekker te kunnen leven zonder zorgen over de toekomst.

Daarom uw hypotheek afsluiten bij Veritas

Weet u niet precies welke mogelijkheden er zijn? Of weet u niet goed welke hypotheek u het beste kunt afsluiten? Dan zit u goed bij Veritas:

 • De Veritas-hypotheekadviseur geeft u een gepast advies en vertelt u waar u op moet letten.
 • Veritas heeft geen eigen hypotheek. We bieden u dus een onafhankelijk hypotheekadvies.
 • U heeft een ruime keuze uit diverse hypotheekvormen en aanbieders.
 • U kunt bij Veritas ook terecht voor diverse woonverzekeringen, zodat u zorgeloos kunt wonen.

Bent u benieuwd naar de verschillende hypotheekvormen, waaronder de aflossingsvrije hypotheek en de spaarhypotheek? Bekijk dan het overzicht van hypotheekvormen.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van een hypotheek?

Een laag rentepercentage levert u niet automatisch de laagst mogelijke maandlasten op. Bij de keuze van uw hypotheek spelen ook andere elementen een rol. Denk aan:

 • Rentepercentage
  Het principe van een hypotheek is duidelijk: u leent geld en daarvoor betaalt u rente. Een laag rentepercentage is uiteraard fijn, maar het draait om meer dan dat alleen.
 • Voorwaarden
  Kijk vooral ook goed naar de bijbehorende voorwaarden. Een belangrijke vraag is immers: heeft u met die lage rentetarieven wel de vrijheid die u in uw hypotheek wenst?
 • Verzekeringspremie
  Vaak wordt een hypotheek gekoppeld aan een verzekering, bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering. Kijk goed naar wat die verzekeringen kosten, wat ze u bieden en of u ze eigenlijk wel nodig heeft!
 • Opbouwpremie
  Bij een spaar- of een beleggingshypotheek betaalt u naast rente ook een premie voor de opbouw van het doelkapitaal. Ook daarbij is van belang hoe hoog die premie is en wat die u oplevert. Juist hier kan het voordeel van een lage rente verloren gaan.

 

Uw hypotheek berekenen

Bent u benieuwd welke hypotheek het beste bij u past? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheekadviseur van Veritas. Hij kan uw hypotheek berekenen, zodat u precies weet welke hypotheek het beste bij u past.

Maak een afspraak