Slimme financiële keuzes maken

Hypotheekadvies in Middelburg

Ben jij op zoek naar het beste hypotheekadvies in Middelburg, zonder dat je daarvoor te veel betaalt? Bekijk dan onze voordelige tarieven of maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Of je nu starter bent, plannen hebt om te verhuizen, je huis wilt verbouwen of verduurzamen; wij begeleiden je optimaal vanaf de oriëntatiefase tot bij de notaris.

Persoonlijk en betrokken

Wij zijn weliswaar een kleinschalig financieel adviesbureau, maar daarom staan we nóg dichter bij onze klanten. Geen vraag is te veel en we doen graag dat stapje extra voor jou. Jouw wensen vormen het uitgangspunt en we denken altijd in mogelijkheden.

Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring en kennen we de woningmarkt in de regio Middelburg door en door, wat zeker geen overbodige luxe is.

Wil je alvast een indicatie van wat je maximaal kunt lenen voor een hypotheek? Maak dan zeker gebruik van onze handige online rekentool.

Geld én tijd besparen

Alles onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies, maar het is ook mogelijk om alle bijbehorende verzekeringen via ons af te sluiten. Zo bespaar je geld en een hoop tijd.

Wil jij ook verstandige financiële keuzes maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • Gratis adviesgesprek
  • 100% onafhankelijk
  • keuze uit bijna 50 hypotheekverstrekkers
  • Alles inzichtelijk in je persoonlijke online omgeving
  • Online, telefonisch of op kantoor
  • Voordelige tarieven

 

* Wij hebben geen verplichtingen om financiële producten bij een of meer financiële instellingen onder te brengen. Dat maakt ons 100% onafhankelijk.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen of e-mailen. Of loop gerust eens binnen.

 

Punt 9, 4332 AB Middelburg
0118 – 65 11 22
info@veritasmiddelburg.nl

 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00–18:00