Slimme financiële keuzes maken

Voordelig hypotheekadvies

Ben jij op zoek naar het beste hypotheekadvies in Middelburg, zonder dat je daarvoor te veel betaalt? Bekijk dan onze tarieven of maak direct een afspraak.

Of je nu je eerste huis gaat kopen, je hypotheek wilt oversluiten of verhogen; wij begeleiden je vanaf de oriëntatiefase tot bij de notaris. Als je alvast wilt weten hoeveel je kunt lenen, maak dan zeker gebruik van onze handige rekentool.

Wij zijn een kleinschalig adviesbureau, maar daarom staan we nóg dichter bij onze klanten. Jouw wensen vormen altijd het uitgangspunt en we denken altijd in mogelijkheden.

Geld én tijd besparen

Alles onder één dak

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies, maar het is ook mogelijk om alle bijbehorende verzekeringen via ons af te sluiten. Zo bespaar je geld en een hoop tijd.

 

Wil jij ook slimme financiële keuzes maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • Gratis adviesgesprek
  • 100% onafhankelijk
  • keuze uit bijna 50 hypotheekverstrekkers
  • Alles inzichtelijk in je persoonlijke online omgeving
  • Online, telefonisch of op kantoor
  • Voordelige tarieven

 

* Wij hebben geen verplichtingen om financiële producten bij een of meer financiële instellingen onder te brengen. Dat maakt ons 100% onafhankelijk.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook gewoon bellen of e-mailen. Of loop gerust eens binnen.

 

Punt 9, 4332 AB Middelburg
0118 – 65 11 22
info@veritasmiddelburg.nl

 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 09:00–18:00