Over Veritas

Veritas Hypotheken en Verzekeringen   Voor al uw zekerheid. 

Vertrouwd adres

Sinds 1996 adviseert en bemiddelt Veritas in hypotheken van een groot aantal  geldverstrekkers. Of het nu gaat om de financiering van uw eerste woning,  de verandering van uw hypotheek, het verhogen of juist extra aflossen, altijd regelt Veritas alle papierwerk. Veritas verzorgt niet alleen uw financieringsaanvraag maar zorgt ook voor uw maandelijkse belastingteruggave, aanvraag Toeslagen, woonverzekeringen, periodieke controle van uw hypotheek en verzekeringen.

Kwaliteit 

Kwaliteit hebben wij in een hoog vaandel staan en dat ziet u terug in onze dienstverlening. We vinden het belangrijk dat u een vast contactpersoon heeft die met u meedenkt. Hierbij nemen we ruim de tijd voor ons advies. Daarnaast zorgen we voor een zeer goede vakkennis.

Onafhankelijk

VERITAS is geen onderdeel van een bank, verzekeraar, of een franchiseketen. Wij zijn vrij in onze advieskeuze en kunnen uw aanvraag bij een groot aantal verzekeraars en geldverstrekkers.

Kosten

Ons advies is niet gratis. Maar lage kosten, een service die verder gaat dan u verwacht, snelle afhandeling van uw aanvraag, zijn voor iedereen doorslaggevend om te kiezen voor VERITAS.

Verder kijken dan..

Een eenvoudige berekening van kosten kan iedereen maken. Wij gaat veel verder en houden altijd rekening met uw huidige en toekomstige inkomenssituatie, met de renteontwikkeling, met risico’s zoals arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, overlijden en werkloosheid.

Daarom..

Kies voor VERITAS. Want met slimme combinaties houden we de woonlasten betaalbaar, nu en later.